Politică de social media & user-generated content

Bine ai venit pe pagina noastră de internet și pe profilele noastre de social media!

Suntem în continuă mișcare și ținem pasul cu tehnologia, tocmai de aceea suntem prezenți în mediul online și în social media.

Ca orice comunitate, trebuie să avem niște reguli pe care să le respectăm, astfel încât să avem o interacțiune plăcută, să nu depășim limitele bunului-simț și să nu facem lucruri care nu sunt conforme unor standarde ale comunităților. T

ocmai de aceea am creat această politică, pentru a stabili un set de reguli și să ne bucurăm fiecare de un mediu online sigur și interactiv în continuare. Această politică guvernează următoarele profile de pe social media și apariții în mediul online:

– Site: www.west-tel.ro

– Instagram: https://www.instagram.com/westtelmobile/

– Youtube: ………………………………………….

TikTok: …………………………………………..

– Facebook: https://www.facebook.com/westtel și grupurile aferente ………………………………….

1. Despre această politică

1.1. Alături de termenii și condițiile noastre, această politică de social media și utilizare acceptată (Politica) guvernează modul în care vei putea accesa și interacționa cu prezența noastră în social media pe profilele noastre pe aceste rețele (Profilele).

1.2. Trebuie să citești această Politică cu atenție până să interacționezi cu Profilele.

1.3. Prin interacțiunea cu Profilele declari că ești de acord cu această Politică și cu ceea ce este inclus aici, care se adaugă la termenii și condițiile noastre.

Dacă nu ești de acord cu această Politică, în tot sau în parte, trebuie să oprești imediat interacțiunea cu Profilele.

1.4. Dacă ai întrebări asupra acestei Politici, te rugăm să ne contactezi la datele de contact din termenii și condițiile noastre.

1.5. Această Politică se completează cu politicile de utilizare și standardele comunităților de pe platformele unde există Profilele noastre.

2. Utilizare acceptabilă

2.1. Îți permitem să interacționezi cu Profilele doar în scop personal și în principal pentru interacțiunea cu noi și pentru a beneficia de serviciile și produsele noastre. Interacțiunea cu Profilele în orice alte manieră, inclusiv orice altă utilizare care nu este acceptată de această Politică, nu este permisă.

3. Utilizare inacceptabilă

3.1. Ca o condiție să interacționezi cu Profilele, ești de acord să nu interacționezi cu Profilele:

3.1.1. în orice manieră care este nelegală sau nepermisă conform oricărei legi aplicabile sau de către această Politică sau de termenii și condițiile noastre

3.1.2. pentru a frauda;

3.1.3. pentru a distribui viruși sau malware sau alte gen de software / cod dăunător similar;

3.1.4. pentru a trimite comunicări comerciale nesolicitate sau SPAM;

3.1.5. pentru a simula o comunicare de către noi sau de către orice alt serviciu sau entitate pentru a colecta informații de identitate, credențiale de autentificare sau orice altă informație (”phishing”);

3.1.6. în orice manieră care întrerupe funcționarea Profilelor noastre sau a afacerii;

3.1.7. în orice manieră care dăunează minorilor;

3.1.8. pentru a promova orice activitate nelegală sau nepermisă;

3.1.9. pentru a reprezenta sau sugera că sprijinim orice altă afacere, produs, serviciu sau companie, cu excepția cazului în care ne-am înțeles în mod separat să o facem;

3.1.10. pentru a dobândi acces neautorizat la calculatoare, date, sisteme, conturi sau rețele;

3.1.11. pentru a încerca să eludezi parole sau alte metode de autentificare.

3.2. În ceea ce privește relația cu alte persoane care interacționează cu Profilele, te obligi să:

3.2.1. nu aduci jigniri personale;

3.2.2. nu convingi persoanele respective să achiziționeze alte produse sau servicii care nu au legătură cu noi;

3.2.3. nu defăimezi persoanele respective.

4. Servicii Interactive

4.1. Vom încerca în permanență să interacționăm cu tine prin intermediul Profilelor noastre prin intermediul mesajelor private, al stories-urilor, live-urilor sau comentariilor sau prin alte metode pe care rețeaua de socializare ni le pune la dispoziție (Serviciile Interactive).

4.2. Nu suntem obligați să moderăm niciun fel de conținut, informație sau material (Conținutul Utilizatorilor) care este comunicat de către utilizatori pe Profilele noastre.

4.3. Cu toate acestea, pentru a respecta standardele comunității platformelor unde avem Profilele, vom fi nevoiți să facem uneori acest lucru. De aceea e important să citești această Politică alături de de termenii și condițiile noastre (Link aici) pentru a înțelege de ce este posibil ca un conținut care-ți aparține să fi fost moderat.

4.4. Vom putea șterge sau edita orice fel de Conținut al Utilizatorilor care este postat pe Profilele noastre, indiferent că este editat sau nu.

4.5. Conținutul pe care îl postezi pe Profilele noastre, indiferent că vorbim despre conținut audio, video sau de altă natură, trebuie să îndeplinească standardele din secțiunea 5.

4.6. În momentul în care postezi Conținut pe Profilele noastre, ne oferi o licență gratis, irevocabilă, non-exclusivă, transferabilă de a folosi, reproduce, modifica, publica, edita, traduce, distribui și afișa Conținutul tău (în tot sau în parte) pe Profilele noastre sau pe orice alt mediu operat de către noi, pe perioadă nedeterminată.

5. Standardele acceptabile ale Conținutului Utilizatorilor

5.1. Tot Conținutul pe care ni-l transmiți prin intermediul Serviciilor Interactive sau orice altă metodă de comunicare prin care interacționezi cu noi trebuie să fie conform, decent și etic, principii pe care noi le vom aplica discreționar.

5.2. În concret, orice fel de Conținut ne transmiți trebuie să fie:

5.2.1. munca ta originală conform prevederilor legale aplicabile;

5.2.2. exact conform principiilor tale și bunei-credințe;

5.2.3. să aibă consimțământul necesar al oricărei terțe părți;

5.2.4. nu fie defăimător sau susceptibile de a da naștere unei acuzații de defăimare;

5.2.5. ofensator, obscen, explicit sexual, discriminatoriu sau înșelătoare;

5.2.6. puțin probabil să provoace infracțiuni, jenă sau supărare altora.

6. Link-uri, hyperlink-uri și framing

6.1. vei putea să pui un link către Profilele noastre de pe un alt website, fără acordul nostru prealabil, cu condiția ca un asemenea link să nu:

6.1.1. creeze o ramă sau orice alt fel de contur pe jur-împrejurul Profilelor noastre (framing)

6.1.2. implice faptul că susținem produsele sau servicii tale sau orice alt gen de produse sau servicii de pe site-ul unde este plasat link-ul respectiv;

6.1.3. afișeze logo-ul sau marca noastră sau orice alt element grafic folosit pe Profilele noastre fără permisiunea noastră sau

6.1.4. fie plasat pe un site care încalcă această Politică.

6.2. În concret, nu vei putea, spre exemplu:

6.2.1. să ne dai repost pe rețelele sociale unde această funcție nu este nativă;

6.2.2. să faci print screen la postări sau alt tip de conținut de pe Profilele noastre și să îl repostezi, chiar dacă ne dai tag;

6.2.3. să înregistrezi capture video cu Profilele noastre.

6.3. Vei putea, spre exemplu, să folosești conținutul de pe Profilele noastre prin:

6.3.1. funcțiile native pe care ți le pune la dispoziție platforma de socializare, precum: share to stories, tag.

6.3.2. funcția de embedded.

6.4. Ne rezervăm dreptul de a-ți cere să elimini orice fel de link sau mențiune către Profilele noastre și te vei conforma imediat cu privire la orice solicitare a noastră pentru o asemenea eliminare.

7. Folosirea numelui și a logo-ului

7.1. nu vei putea folosi marca noastră, logo-ul sau numele branduri cu excepția celor menționate prin această politică și prin termenii și condițiile noastre. În măsura în care dorești să folosești aceste însemne, te rugăm să ne contactezi.

7.2. de asemenea, în cazul review-urilor făcute de tine, ne rezervăm dreptul discreționar de a-ți solicita să elimini conținutul dacă încalcă această Politică sau termenii și condițiile noastre.

8. Încălcarea acestei Politici

8.1. Vom aplica termenii acestei Politici într-un mod discreționar.

8.2. în cazul în care vei încălca această Politică, vom putea termina sau suspenda accesul tău de pe Profilele noastre (block, suspend), elimina sau edita Conținutul tău ca Utilizatori, precum și să divulgăm Conținutul tău ca Utilizator sau orice alte comunicări cu noi sau cu alți Utilizatori către orice autoritate competentă să adopte măsuri legale pentru a remedia această încălcare

Shopping Cart
Scroll to Top
×